Η φιλοσοφία μας

Το motto μας

«Train Hard – Swim Smart – Get Faster»

Αποστολή

H Αποστολή του Ομίλου είναι να διαμορφώσει ένα ασφαλές περιβάλλον όπου η εκμάθηση της κολύμβησης γίνεται με σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο, βασιζόμενη στις αρχές του Ολυμπιακού Κινήματος και του «ευ αγωνίζεσθαι», βάζοντας τις βάσεις για τη μελλοντική εξέλιξη των αθλητών-τριων μας, στα πρότυπα της Fina.

Mέσα από τη “διαδρομή” A.D.S.P. που ορίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης, δίνουμε τη δυνατότητα στους νεαρούς κολυμβητές & κολυμβήτριες να διευρύνουν την κολυμβητική τους πορεία και να αναζητήσουν τον βέλτιστο αθλητικό εαυτό τους κατακτώντας νέες κορυφές.

Όραμα

Όραμα, στόχος, πίστη: Στοχεύοντας την κολυμβητική εξέλιξη θέλουμε να δημιουργήσουμε υγιείς χαρακτήρες με όραμα, πάθος και πίστη για διάκριση. Mε την καθημερινή προετοιμασία των αθλητών-τριών μας προσδοκούμε στην κολυμβητική αριστεία. Μέσα από την ολιστική διαμόρφωση και αξιοποίηση νέων παθιασμένων και φιλόδοξων κολυμβητών-τριών, με στόχο, προσήλωση και επιθυμία για το καλύτερο, ακολουθούμε τα αθλητικά ιδεώδη που καθιέρωσε το Ολυμπιακό πνεύμα από την αρχαιότητα ως τους μοντέρνους καιρούς που ζούμε.

Ο υγρός στίβος προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες να ανακαλύψουν τον αθλητικό εαυτό τους και να δοκιμάσουν τα όρια τους στο άθλημα της κολύμβησης. Βαδίζοντας τον δρόμο της επιτυχίας μέσα από μικρές πρόσκαιρες καθυστερήσεις, διαμορφώνουν χαρακτήρα με ακλόνητες βάσεις, αρχές και νοοτροπία «νικητή», στο μονοπάτι της προσωπικής και ομαδικής εξέλιξης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Τα μέλη της ομάδας αλληλοϋποστηρίζονται μέσω της καθημερινής επαφής στην προπόνηση αλλά και στους αγώνες.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΧΟΥ

Κατά τη διάρκεια της προπονητικής διαδικασίας επιλέγουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και αποδοτικοί σε ατομική βάση και ταυτόχρονα να δίνουμε κίνητρα στα μέλη της ομάδας.

ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ-ΤΡΙΑΣ

Μέσα από τα στάδια της στοχοθεσίας και της δέσμευσης απέναντι στους προσωπικούς μας στόχους, προσαρμόζουμε τα προπονητικά επίπεδα ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Δημιουργούμε κολυμβητές και κολυμβήτριες με ήθος και προσωπικότητα επενδύοντας στην καθημερινή προσπάθεια και αξιοποιώντας τη συμμετοχή σε meetings για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων.

«Train Hard – Swim Smart – Get Faster»